DOPRAVA ZDARMA Zásilkovnou při nákupu nad 999,-
Zpět do obchodu

Registrace

Osvětlete zahradu, cestu i dům bez jediné koruny za elektřinu

Vstupte do světa bez starostí o účet za elektrickou energii! Zahradu, cestu i dům můžete osvětlit bez jediné koruny za elektřinu. Jak toho dosáhnete? Díky špičkovým solárním produktům, které nejen šetří energii, ale také zaručují kvalitu a styl.

 

Solární světelné řetězy: Neobyčejné osvětlení zahrady
Výběr solárních světelných řetězů je způsob, jak přidat kouzlo do vaší zahrady. Od teple bílého světla po hravé barevné varianty, každý řetěz vytváří magickou atmosféru a šetří Vaši peněženku.

 

Solární lucerny: Kombinace elegance a funkcionality
Pro ty, kdo hledají stylové osvětlení, solární lucerny jsou tím pravým řešením. Elegantní design se snadnou instalací a nulovými náklady na elektřinu vytváří nezapomenutelný estetický dojem. Za Vaši pozornost stojí jistě oblíbená retro LED lucerna ve stylu petrolejové lampy!

 

Solární lampy: Cesta k osvětlení bez starostí
Osvětlete svou cestu domů solárními lampami s nulovými náklady na energii. Solární lampy poskytují tylový design a výkon bez nutnosti připojení k elektrické síti. K dispozici jsou v sadách po čtyřech, osmi či dvanácti kusech.

 

Solární lampiony: Romantická atmosféra vaší zahrady či terasy
Přidejte kouzlo večerním setkáním s rodinou či přáteli díky solárním lampionům. Přivoďte romantiku na vaši zahradu či terasu a užívejte si společné chvíle pod zářící oblohou. Žádné náklady na elektřinu, jen čistá radost z osvětlení.

 

Solární světla s čidlem pohybu: Bezpečnost a energetická efektivita
Osvětlete vstupní cestu či dvorek bez zbytečné spotřeby energie. Solární světla s čidlem pohybu nabízejí bezpečnost a úsporu energie, aktivují se pouze v přítomnosti pohybu.

 

Solární kempingové lucerny: Světlo kdekoliv, kdykoliv
Pro milovníky kempování jsou tu solární kempingové lucerny. Snadno přenosné a dobíjené sluncem - perfektní společníci na dobrodružné výlety do přírody, díky kterým můžete také nabíjet svůj chytrý telefon! Pro pohodlný přenos je vyráběn také skládací design a pokud nebude dostatečné slunce, jsou některé kempingové lucerny vybaveny nouzovou klikou.

 

 

Solární závěsné lampy: Nádech moderního designu
Přidejte do vaší zahrady něco navíc se solárními závěsnými lampami. Moderní design spojený s udržitelností vytváří okouzlující atmosféru. Ideální k zavěšení na stříšku či pergolu.

 

Solární lucerny na plot a ke dveřím: Uvítání stylovým světlem
Vstup do vašeho domu může být teď ještě originálnější se solárními lucernami umístěnými na plot či ke dveřím. Stylový prvek s nulovými náklady na provoz.

 

Vaše Potřeby Na Prvním Místě!
Se solárním osvětlením získáte nejen způsob, jak šetřit na elektřině, ale také zážitky plné krásy, bezpečnosti a pohody. U každého výběru produktů jsme mysleli na kvalitu a splnění vašich potřeb užívat každý okamžik, který solární osvětlení přináší.
Máte otázky k produktům nebo potřebujete jen poradit vhodné osvětlení? Neváhejte nás kontaktovat! Naše odborné rady jsou Vám k dispozici 24 hodin denně!

Objednejte si solární osvětlení ještě dnes a začněte osvětlovat svět kolem sebe bez jediné koruny za elektřinu! Vaše zahrada, cesta a dům si to zaslouží.

 

 

Zpět do obchodu